Ljubav

"IMAM 25 GODINA I VEĆ SAM SE DVA PUTA UDAVALA!" Bivši muževi su je molili, a zbog jednog je otišla PREKO (VIDEO)

Autor Teodora Boškovski

Devojka otkrila kako izgleda život u bračnoj zajednici u ranim godinama...

Izvor: TikTok/printscreen/mikeandnikia

Dečiji (maloletnički) brakovi su globalni fenomen koji već dugo postoji širom sveta. Zakoni se razlikuju od države do države. Kada je reč o Srbiji, kod nas je zakonski zabranjeno stupiti u brak sa manje od 18 navršenih godina. Međutim, to do skoro nije važilo u SAD i Velikoj Briatniji, odakle dolazi životna i ljubavna priča Nikije Maršal. Naime, ranije je bilo moguće venčati se sa 16 ili 17 goldina uz saglasnost roditelja.

Nikija je za britanski The Sun otkrila da iza sebe s 25 godina života, ima već dva propala braka. Na društvenim mrežama redovno deli svoje trenutke iz života, te je ovoga puta otkrila da je u prvi brak ušla kada je imala samo 16 godina. Razlog tome je bio Ijubav. Rekla je da je upoznala Amerikanca koji ju je zamolio da živi s njim u Americi. Dodala je da je morala da se uda za njega kako bi mogla da uopšte ostane u SAD i dobije zelenu kartu.

"Imala sam samo 16 godina, bilo je to mlada ljubav.  Dakle, to se i dogodilo. Venčali smo se samo da bih mogla da dobijem vizu za boravak u Kaliforniji", otkrila je i potom objasnila kako se i drugi put udala. Navela je da je njen drugi muž bio romske nacionalnosti. U romskoj zajednici ako želite da živite s partnerom, morate da se venčati s njim, objasnila je.

"Džo je molio i preklinjao i preklinjao da se udam za njega, pa sam pristala te smo otišli kod matičara. Oba puta, koliko sam se udavala, molili su me da se udam. Nikada nisam ja molila muškarca da me oženi",  ispričala je i za kraj istakla da joj se i sada javljaju razni muškarci, ali niko nije dovoljno dobar za nju.

Pogledajte jedan dan ove mlade devojke:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)