Ljubav

UDALA SE DEVOJKA SA KRILIMA I OBJAVILA NAJLEPŠU SLIKU IZ CRKVE! Dejana blistala u posebnoj venčanici, osmeh NIJE SKIDALA

Autor Teodora Boškovski

Dejana Bačko, poznatija pod imenom "Devojka sa krilima" podelila je prelepe trenutke sa svoje svadbe!

Izvor: Instagram/devojka_sa_krilima

Za Dejanu Bačko mnogi kažu da je "žena hrabrost", a ona sebe naziva "Devojkom sa krilima". Rođena je bez gornjih ekstremiteta, ali njoj ni težak hendikep nije mogao ništa. Snažna volja i želja za životom su joj dali podstrek da nauči da živi bez ruku.  Dejana se kupa, hrani, oblači, uz pomoć prstiju na nogama. Ona je i vrlo talentovana slikarka i šampionka u paratekvondou.

Dejana se ove godine ostvarila i u ulozi majke i sa svojim partnerom Markom Nežićem, dobila ćerku Laru, a za MONDO portal je otkrila koliko ju je uloga majke promenila. Na najveću njenu radost, pre dva dana je objavila fotografiju sa svadbe. Slikarka i šampionka u paratekvondou Dejana Bačko i njen partner Marko Nežić, venčali su se i fotografiju svog posebnog dana objavili na društvenim mrežama.

"S ljubavlju i blagoslovom stupili smo u novo poglavlje zajedno", napisala je Dejana ispod fotografije pozirajući sa svojim mužem i ćerkicom. Za tu priliku imala je posebno dizajniranu venčanicu i buket. Osmeh nije skidala sa lica, a čestite još uvek stižu ispod njene objave. O tome kako se rodila ljubav između njen i njenog supruga Marka Nežića otkrila je ranije u intervjuu za MONDO:

"Od kako smo počeli da se zabavljamo jedno u drugome smo prepoznali puno odličnih stvari i karakternih osobina koje nam se oboma sviđaju. On je avanturista I voli aktivan život, “nema mira”, pa se meni dopao njegov stav, kako razmišlja I kako živi. A sa druge strane njemu se dopalo to što sam uvek pozitivna, što retko na šta kažem “NE” I što smo tako brzo krenuli dobro da funkcionišemo zajedno. Ono sto je interesantno je da smo počeli zajednički život nakon samo par meseci veze. Onda se desila situacija sa izolacijom I to nas je još više zbližilo. Brže smo se upoznali jer od samog početka veze jako puno vremena provodimo zajedno svaki dan", istakla je Dejana.

Pogledajte kako Dejana čuva svoju ćerkicu:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)