Ljubav

MOMAK ZAPROSIO DEVOJKU U SRED KNEZ MIHAJLOVE! Iskoristio trik sa BALONOM, a u pozadini peva ACO PEJOVIĆ

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte romantičnu prosidbu u srcu Beograda!

Izvor: Facebook/Printscreen/Studio star Banja Luka

Prosidbe su jedan od najromatičnijih događaja u životu. Predstavljaju sledeći korak u ljubavi, znak da vašu ljubav s voljenom osobom želite da ovekovečite. Ideja za prosidbu ima mnogo, uglavnom parovi vezuju nju za neko posebno mesto i to javno. Kada su u pitanju javne prosidbe mišljenja su podeljena. Neki ih vole, drugi ih zaobilaze i prosidbu obeležavaju u krugu bliskih ljudi.

Jedan Beograđanin se ipak odlučio za prosidbu na javnom mestu u i to u srcu Beograda - Knez Mihajlovoj ulici. Video koji kruži društvenim mrežama prikazuje ovo romantičnu prosidbu od početka do kraja. Naime, momak i devojka zastali su kraj uličnog pevača koji je u tom trenutku pevao stihove poznate pesme Ace Pejovića: "Ja svojim morem plovim, putujem. Sve manje tugujem, sve više ludujem, jer znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te, sve ti dugujem".

U jednom trenutku, momak pušta crveni balon u obliku srca i svi pogledi, pa i njegove devojke, uprti su u balon koji leti. Sledeći korak je bio unapred isplaniran. Momak je brzo kleknuo i iz buketa cveća izvukao kutijicu sa prstenom. Kada se devojka okrenula, imala je šta da vidi. Usledilo je oduševljenje i aplauz prolaznika koji su zastali na tren da vide prelepi prizor. Bilo je i osmeha, suza radosnica, ali i lepih komentara. Ispod videa, ljudi su imali samo reči hvale i čestitali su mladom paru.

"Predivno, ljubav je najveći pokretač na ovom svetu! Toliko lepote i topline na jednom m estu. Srećno od srca, nek bude dugovečno i zauvijek!", "Hvala Bogu dragom da ima jos ovakih pravih muškaraca... Ovo je pravi muskarac! Ne stidi se i ne boji se", "Da i ovo vidim na ovim prostorima, ima nade", "Bravo i srećno", bilo su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je izgledala prosidba u videu:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)