AKCIJANJE

Klizavo, seksi i naglavačke! MIONA MARKOVIĆ trenira PLES OKO ŠIPKE, a muškarci mogu da sanjaju o njenoj snazi

Autor Stefan Tošović

Mlada glumica zaljubljena je u ovu veštinu za koju je potrebna gimnastičarska snaga i koordinacija, kao i baletska gracioznost. Na svom treningu ugostila je autora emisije Akcijanje. Pogledajte kako se muškarac snašao tamo gde su devojke mnogo snažnije.

.
Izvor: Mondo

Onoliko koliko je poznata po ulogama u serijama Koreni, Jutro će promeniti sve i Žigosani u reketu, toliko je Miona Marković popularna i kao pol dens plesačica.

Tri godine plesanja oko šipke bilo je dovoljno da energična umetnica postane jedna od glavnih promoterki ovog sporta.

Možda će vas zanimati

Premda ga prate brojne predrasude, od toga da ga povezuju isključivo sa striptizom, dotle da se u drugi plan stavlja ozbiljna utreniranost koja je za ovu igrariju neophodna, pol dens spada u kategoriju veština čija se kompleksnost otkrije tek onda kada se latite srebrne, klizave šipke.

Magnezijum, šipka i žuljevi! Ne, nije reč o zgibovima, street workout-u, teretani, ni olimpijskom dizanju tegova. Radi se o Pole Dance Akademiji, gde je Miona, zajedno sa glavnim trenerom Jelenom Bokšan, dočekala Stefana, našeg čoveka od akcije.

.
Izvor: Mondo

Prvo pa muško, reklo bi se: Miona se prvi put oprobala kao trener, a učenik joj je bio Stefan. Demonstrirajući najpre osnosvne, a potom i one zahtevnije pokrete, glumica je otkrila zbog čega obožava da dolazi na Akademiju, šta je naučila o sebi i drugima uz pomoć plesa i zašto Dženifer Lopez nije toliko dobro u plesu oko šipke.

Proizvod cele priče je nekoliko modrica na Stefanovim rukama i mnoštvo počupanih dlaka na njegovim nogama, nezaboravno iskustvo i zabava.

Ipak, više od modrica boli spoznaja koliko su muškarci, iako fizički spremni, limitirani u ovoj veštini. Što i jeste poenta, ulaziti u koštac sa stvarima u kojima smo slabi, suočavati se s nečim što nam ne ide. Jedino tako se napreduje. Pogledajte ovo uzbudljivo Akcijanje:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.