Za buduće mame i tate

Super vest za trudnice: Onlajn vežbe i školica roditeljstva od ponedeljka!

Bebac online škola za trudnice koja je dostupna svim budućim mamama počinje u ponedeljak 6. aprila!

Bebe ne čekaju da prođe vanredno stanje kako bi došle na ovaj svet, a trudnicama je u ovoj situaciji potrebno još više podške nego obično.

Priprema za porođaj je jedna od najvažnijih "crtica" na spisku svake buduće mame, a portal Bebac ima odlično rešenje za sve trudnice.

Od ponedeljka 6. aprila u 18 sati počinje Bebac online škola i priprema za porođaj, dostupna svim trudnicama. Treba samo da ostanete kod kuće, smestite se udobno i otvorite Facebook stranicu Bebac.

U šest planiranih susreta, sa tudnicama će se preko interneta družiti visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

Šta vas očekuje u Bebac online školi za trudnice?

U šest susreta saznaćete najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom. Zajedno sa Tatjanom Olear Gaćeša u online emitovanju časova za trudnice ugostićemo i stručnjake iz različitih oblasti roditeljstva. Već u ponedeljak Tanji će se pridružiti nutricionista dr sci. med Branislava Teofilović.

Program Bebac online škole za trudnice

1. Trudnoća - nega i ishrana

2. Priprema stvari za porođaj i za bebu - šta spakovati za porodilište, a šta za povratak kući iz porodilišta

3. Kako prepoznati kontrakcije - prvi znaci porođaja

4. Prijem u porodilište

5. Sve faze porođaja

6. Period babinja - prvih 6 nedelja sa bebom

Vežbe za trudnice održavaće se utorkom i petkom od 12 sati.

Onlajn vežbe za trudnice koje će držati instruktori sertifikovani za rad sa trudnicama će budućim mamama pomoći da ostanu aktivne i tokom vanrednog stanja i da svoje telo pripreme za porođaj.

Sa trudnicama će se na časovima vežbi družiti Aleksandra Vranešević, profesor sporta, fitnes instruktor i osnivač Mama Fit koncepta i Marija Koropanovska Mirković, profesor fizičkog vaspitanja i sporta, fitnes instruktor, kreator i instruktor Body & Mind programa.

Čuvajte se i uživajte u trudnoći!