Porodica i roditeljstvo

PORODICA U ŠOKU! Tijana otišla u WC i... rodio se Novak - porodila se a da nije ni znala da je trudna VIDEO

Autor Maja Gašić

Porodilja kaže da je sve vreme najnormalnije radila teške kućne poslove, da nije imala nikakvih tegoba, zbog čega nije ni slutila da je u drugom stanju.

Izvor: TV Prva/screenshot

Čudo se desilo u selu Stragari, kod Trstenika. Tijana Janićijević je sasvim iznenada, i ne znajući da je u drugom stanju, rodila zdravog dečaka kome su dali ime Novak.

"Ustala sam da idem u WC i tako je bilo", ispričala je porodilja u emisiji "150 minuta" na TV Prva i dodala da se porodila u sobi. Za razliku od prve trudnoće, ovaj joj se "prikrala" neopaženo.

"Nisam ništa osećala, za razliku od porođaja sa prvim detetom".

Novak je martovska beba, kaže kroz smeh Tijana, nastao je u vreme vanrednog stanja kada su svi bili "zaključani" u kućama.

Ona dodaje da je sve vreme trudnoće radila čak i teške poslove.

"Brala sam krastavce, grožđe, papriku, vezivala voće... Ništa nisam osećala, nije mi ni bilo muka", kaže Tijana.

Nije samo ona bila iznenađen, već i cela porodica. Svekrva kaže da je promukla od stresa.

"Nikad nisam videla da se žena porodi u kući. To mi je mnogo bilo bolno, još ne mogu da se opasuljim", rekla je svekrva i dodala da je i tata bio šoku. Svi se raduju dolasku dečaka.

"Hvala Bogu, nek' je živ i zdrav".

O ovom slučaju govorio je i dr Nikola Veškovac iz Hitne pomoći.

"Zatekli smo bebicu uvijenu u ćebe na krevetu. Nedaleko od bebe bila je majka, koja je rekla da je pupčana vrpca pukla u trenutku kad je beba izašla. Bebica je bila svih normalnih vitalnih funkcija. Samo smo odradili ono vezano za pupčanik", poručio je dr Nikola Veškovac.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi