Žene ne mogu da čekaju

OVO JE MUŠKARAC KOJI IMA VEĆ 150 DECE I NI KORONA NE MOŽE DA GA ZAUSTAVI: Seje "seme" po svetu, a jedno mu je najvažnije

Autor Maja Gašić

Spreman je i da prekrši zakon da bi pomogao ženama da zasnuju porodicu...

Izvor: FAcebook/Screenshot/Joe Donor

Muškarac koji je do sada "napravio" 150 dece ne dozvoljava da ga korona zaustavi. Donor sperme, poznat po imenu Džo Donor, prekršio je propisane protivepidemiološke mere u Velikoj Britaniji i krastari ovom zemljom uzduži i popreko jer, kako kaže, njegov posao ne može da čeka, neophodan je mnogim ženama koje žele potomstvo. 

Ovaj 49-godišnji Amerikanac koji u 2021. očekuje troje dece, napustio je svoj dom u Londonu kako bi posetio žene van područja u kojima je kretanje dopušteno. I nimalo se ne oseća krivim zbog kršenja zabrane!

"Mislim da je ovo jedan od izuzetaka od zaključavanja jer verujem da pomažem ženama koje će, zbog poodmakle dobi, zauvek propustiti priliku da postanu majke ako ne zatrudne odmah. Ne idem na velika okupljanja, ali susrećem se sa ženama koje sada moraju da ostanu u drugom stanju. Ne verujem da kršim karantin jer mislim da je ovo izuzetak", rekao je za "The Sun".

Muškarac koji je je nedavno objavio da u narednoj godini bi trebalo da dobije još troje dece i da mu je to "najbolji novogodišnji poklon od svih", uprkos tome što već ima 150 dece. Koliko ozbiljno shavata svoj posao, govori i to što ćete na njegovoj Facebook stranici naći pregršt slika popomaka, a koje su mu slale zadovoljne mame. Džou je očigledno jako važno da se na deci vide njegovi geni, svetla kosa i plave oči, što često naglašava prilikom objava fotografija. A posebno je ponosan na jačinu svog genetskog matarijala i kada žena crne rase rase rodi svetlokoso dete...

A zbog čega postoji tolika potražnja za ovim vidom začeća, Džo objašnjava: 

"Većina žena ne želi da ima polni odnos jer kažu da to uzrokuje previše problema u njihovoj vezi ili su homoseksualke, ali je svakako delotvornije kada se oplodnja obavi 'prirodnim putem'. Sa otprilike tri žene, koje sam upoznao radi začeća, imao sam seks, a dve su zatrudnele. Uvek sam spreman da pomognem onima koji žele da dobiju bebu iz snova kakvu dugo priželjkuju", kaže Džo.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi