Porodica i roditeljstvo

"SVEKRVA TI NIJE NORMALNA": Čuvala je unuka, pa pokušala da uradi nešto nezamislivo, a onda nazvala snaju ku*kom!

Autor Nataša Petrović

Jedna žena objavila je na Redditu neprijatnu situaciju koju je doživela sa svekrvom!

Nisu retke situacije u kojima se snaje i svekrve uopšte ne slažu, da ne kažemo da su na "ratnoj nozi". Međutim, ono što je ovoj ženi uradila svekrva zaista je prevazišlo sve što ste čuli!

Naime, kako je napisala na Redditu, ona je ostavila svog dvomesečnog sina na čuvanje svekrvi, a kada je s posla pristupila preko aplikacije bejbi monitoru, da bi proverila kakva je situacija, uhvatila je svekrvu u pokušaju da podoji unuka!

"Moja beba doji. Izmlazam mleko koje ostavljam da mu svekrva da kada nisam kod kuće, a kada sam tu, beba uvek jede preko dojke. Uživa u tome, a i ja volim, to je divan način da budemo još bliskiji i uopšte je divno iskustvo", započela je ona svoju priču.

"Juče, kada sam bila na poslu, pristupila sam bejbi monitoru preko aplikacije na telefonu, da vidim da li svekrva uspeva da ga uspava, pošto mi je pre toga napisala u poruci da beba plače. Kada sam pogledala u kameru, moja sverkva ga je držala, zavrnute majice i stavlja ga na dojku. Bila sam šokirana, zapanjena! Odmah sam je pozvala, ali nije se javila, tako da sam morala da sedim i gledam kako pokušava da doji moju bebu. Naravno, nije mogao da dobije nikakvo mleko jer svekrva nema laktaciju".

Sledeće što je ova žena uradila, pozvala je svog supruga, koji je uspeo da dobije majku na telefon.

"Rekla mu je da je beba strašno plakala i da se jedino toga setila u pokušaju da ga umiri i uspava".

Ova žena je sada izričita da svekrva više neće čuvati njenu bebu, već će angažovati dadilju.

"Kada sam joj to rekla, poludela i nazvala me ku*kom, govoreći da je samo pokušavala da umiri bebu i da to nije ništa strašno. Rekla mi je da nisam fer što je odvajam od unuka. Moj suprug razume zašto sam uznemirena, ali želi da joj pruži još jednu priliku da čuva bebu. Da li sam ja ovde nerazumna?", upitala je.

Njena objava sakupila je dosta komentara, i uglavnom su je svi uveravali da je svekrva postupila pogrešno.

"Nijedno normalno ljudsko biće ne pokušava da doji dete koje čuva", jedan je od komentara, dok drugi kažu da "svekrva nije normalna".

"Prešla je granicu koja bi trebalo da je sasvim očigledna", "Šokirana sam, zar nikad nije čula za cuclu?!", pitali su ljudi u komentarima.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.