Čokolada La Madeline au Truffe plaća se "suvim zlatom", 450 grama ove poslastice prodaje se za čitavih 2.300 evra.
Pravi je umetnik za čokoladu, Fric Knipšild, a prodaje se u čokolateriji Chocolate Room u Bruklinu.
Ova čokolada prodaje se u luksuznoj srebrnoj kutiji obloženoj perlama, i oni koji su je probali kažu da je "super voćnog" ukusa.
Šta je čini tako skupom?
Glavni sastojak je prilično neuobičajen za proizvode od čokolade - u pitanju je retka vrsta tartufa koji rastu u Francuskoj, u regiji Dordonje.
Tartufi se zatim oblažu ganašom koji se pravi od svežeg krema, šećera, ulja tartufa i vanile, a zatim se prelivaju najkvalitetnijom crnom čokoladom sa 71 odsto kakaoa, i uvaljaju se u kakao prah.
Pogledajte video:
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba