Proteklih godina izmišljeno je toliko različitih ukusa čokolade - tamnu, mlečnu i belu su mešali sa voćem, karamelom, keksom, kikirikijem… Ali, ono što su sada napravili je potpuno drugačije!
Poslednjih decenija, naučnici su pokušavali da naprave novu čokoladu, i prvi put posle 80 godina su u tome uspeli.
Ove nedelje u Švajcarskoj je napravljena nova poslastica, roze boje, a dobila je ime "Rubin".
Naime, švajcarski gigant "Beri Kalebo" je za novu vrstu čokolade koristio crvena kakao zrna, a kažu da je poslastica "bobičastog ukusa i raskošne glatkoće".
"Četvrta vrsta čokolade nudi potpuno novi ukus, nije gorka, mlečna, niti slatka", kažu iz kompanije.
Za sada još uvek nije precizirano kada će se "rubin" čokolada naći u prodaji, mada švajcarska kompanije poručuje da će to verovatno biti pre nego što mislimo.
"Dok sam živ, plakaću za njima": Goran Vesić kroz suze objasnio zašto podnosi ostavku (Video)
Zvezda od dominacije do problema u Pioniru: Trojkaška rapsodija, drama i pobeda u derbiju kola!
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Dominacija Partizana u Železniku: Ubedljiva pobeda za 7-0, razigrao se i Vašington
Goran Vesić podnosi ostavku!