Na prvi pogled, mogli biste da zaključite da je modna industrija generalno protiv hrane.
Ali, u Italiji, ugljeni hidrati su "u trendu", pošto je "Guči" upravo otvorio restoran u Firenci.
Restoran se nalazi u okviru muzeja ove kuće, a hranu će služiti između podneva i 20:30 sati. Meni je kreirao Masimo Botura, šef čiji su restorani ovenčani Mišlenovim zvezdicama.
Služe se recimo torteline sa parmezanom, zemičke sa slaninicom, tako da je izbor jela svetlosnim godinama udaljen od zelene salate koja vam verovatno prva padne na pamet kad pomislite na modu i hranu u jednom.
"Naša kuhinja je proizvod interakcije svega što smo videli, čuli i okusili putujući svetom", kaže Botura.
U ponudi su tradicionalna jela, sa konceptualnim zaokretom koji može da ih pretovori u celodnevno iskustvo uživanja u hrani. Na kraju krajeva, Italija je u pitanju.
Ako vas put nanese u Firencu... cene nisu strašne kao što biste mogli da pretpostavite, jela su između 20 i 30 evra.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!