Na prvi pogled, mogli biste da zaključite da je modna industrija generalno protiv hrane.

Ali, u Italiji, ugljeni hidrati su "u trendu", pošto je "Guči" upravo otvorio restoran u Firenci.

Restoran se nalazi u okviru muzeja ove kuće, a hranu će služiti između podneva i 20:30 sati. Meni je kreirao Masimo Botura, šef čiji su restorani ovenčani Mišlenovim zvezdicama.

Služe se recimo torteline sa parmezanom, zemičke sa slaninicom, tako da je izbor jela svetlosnim godinama udaljen od zelene salate koja vam verovatno prva padne na pamet kad pomislite na modu i hranu u jednom.

"Naša kuhinja je proizvod interakcije svega što smo videli, čuli i okusili putujući svetom", kaže Botura.

U ponudi su tradicionalna jela, sa konceptualnim zaokretom koji može da ih pretovori u celodnevno iskustvo uživanja u hrani. Na kraju krajeva, Italija je u pitanju.

Ako vas put nanese u Firencu... cene nisu strašne kao što biste mogli da pretpostavite, jela su između 20 i 30 evra.

Otkrivene sve tajne porodice Guči

Guči odustaje od krzna, zauvek!

"Guči" 3D cvikeri