Od najkvalitetnijeg mleka sa domaćih farmi, stiže novi – jedinstveni proizvod Mlekare Šabac, Mediteraneo sir sa morskom solju. Ovaj beli, meki, sir sadrži svega 25 odsto mlečne masti u suvoj materiji, što je 45 odsto manje u odnosu na ostale feta sireve, dok svoju jedinstvenost duguje dodatku morske soli, koja ga čini još ukusnijim, ali i ostalim potpuno prirodnim sastojcima, mleku, sirilu i mikrobnim kulturama.

Milica Jelić, Direktorka marketinga Mlekare Šabac, ističe da se konstantno radi na inovacijama u proizvodnom portfoliju i uspostavljanju standarda za budućnost u proizvodnji mleka i kiselo mlečnih proizvoda.

"U današnje vreme ’living healthy’ postaje nešto čemu svi težimo i zato sir sa manjim procentom masti i morskom solju treba da se nađe na trpezi svih potrošača, a posebno onih koji vode računa o svom zdravlju i koji, sa druge strane, ne zanemaruju uživanje u svakom zalogaju", ističe Jelić.

Zdrav i ujedno ukusan, Mediteraneo sa morskom solju, ne sadrži konzervanse, dodatne boje, ni aditive, kao ni gluten. Odlično se kombinuje sa drugim namirnicama, idealan je za salate i kao meze, ali je i pravi izbor za brz i praktičan obrok.

Mediteraneo sir sa morskom solju se može naći u dva pakovanja, od 250g i od 450g.

Šta Mediteraneo sa morskom solju čini posebnim?

Isključivo prirodni sastojci - najkvalitetnije mleko sa domaćih farmi, sirilo i mikrobne kulture

  • Ukusan, zdrav i hranljiv proizvod sa dodatkom morske soli

  • Manji procenat mlečne masti u odnosu na ostale feta sireve

  • Ne sadrži konzervanse, aditive i gluten

  • Idealan sastojak obrok salata

  • Pravi izbor za zdrave navike