Kolači od testa obično su najukusniji par sati po vađenju iz rerne, taman dok se pecivo malo prohladi, ali ne stvrdne.
Sutradan je već druga priča. Da li će se testo stegnuti ili zadržati rastresitost, zavisi i od toga kako je umešeno, da li meko ili tvrdo.
Takođe, postoji "caka" i da se vruća peciva stave u činiju i potom "umotaju" u plastičnu kesu, koja će učiniti da se vlaga duže zadrži, a kiflice omekšaju.
Ali ako ste sve te korake preskočili, postoji još jedna genijalna i praktična fora.
Da kiflice i druga peciva budu meke nakon pečenja, dodajte krišku belog hleba u posudu u kojoj ih držite, a potom ih hermetički zatvorite. Hleb će učiniti čudo!
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Prvo oglašavanje Čede Jovanovića o razvodu: "Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, ja sam to doživeo "
Ovo je trudna verenica ubijenog Nikole iz Kaluđerice: Napadači pucali kroz prozor, čula se vriska i škripa guma
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!