![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Kolači od testa obično su najukusniji par sati po vađenju iz rerne, taman dok se pecivo malo prohladi, ali ne stvrdne.
Sutradan je već druga priča. Da li će se testo stegnuti ili zadržati rastresitost, zavisi i od toga kako je umešeno, da li meko ili tvrdo.
Takođe, postoji "caka" i da se vruća peciva stave u činiju i potom "umotaju" u plastičnu kesu, koja će učiniti da se vlaga duže zadrži, a kiflice omekšaju.
Ali ako ste sve te korake preskočili, postoji još jedna genijalna i praktična fora.
Da kiflice i druga peciva budu meke nakon pečenja, dodajte krišku belog hleba u posudu u kojoj ih držite, a potom ih hermetički zatvorite. Hleb će učiniti čudo!
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću