Profesorka plesa Trejsi-En Roman pokazala je na TikToku kako da na najbrži i najlakši način zategnete trbušne mišiće – i što je najbolje, to nisu one klasične, dosadne vežbe koje svi rade. Štaviše, nisu ni teške i vrlo su zabavne!

Kako je pokazala u videu, prvo treba da sednete na stolicu i naslonite se potpuno pravih leđa, a ruke podignete uvis i tako držite minut-dva, dok ne osetite lagane kontrakcije mišića. Sledeća faza je da lagano podižete uvis noge savijene u kolenima, i to ponovite 20 puta.

U poslednjoj fazi vežbanja, Trejsi-En sedi na ivici stolice, podiže ruke uvis, a zatim se naginje napred i vraća pozadi, u početni položaj.

"Svaki put kada se naginjene napred, stegnite trbušne mišiće. Uradite 20 ponavljanja. Radite ove vežbe svakodnevno i stomak će vas voleti", kaže ona.

@tiktokqueenager

So glad I found this ❤️ ##workout##abworkout##nositups##nogym##healthylifestyle##fyp

♬ original sound - Motivationaldoc

Profesorka plesa kaže da ove vežbe ne samo što jačaju trbušne mišiće, već osnažuju i karlične mišiće i time sprečavaju nastanak bolova u donjem delu leđa.

"Počela sam pre nedelju dana i već sam skinula četiri centimetra u obimu, dakle, deluje, ali morate da budete posvećeni tome", komentar je jedne njene pratiteljke.

"Da, ovo je sjajno, probala sam davno i verujte mi da radi", dodala je druga.

(MONDO)