Nala Rej, ćerka bivšeg sveštenika, odgajana je prema veoma striktnim religijskim pravilima, ali kaže da je uvek znala da želi više od toga i da želi da bude "seksualno cenjena". Sada je milionerka i živi u vili u Los Anđelesu.

Odrasla je u Ilinoisu, njen otac je bio lokalni sveštenik, a ova 23-godišnja devojka kaže da je "uvek bila radoznala i seksualna", pa je u nekom trenutku odlučila da snima i fotka se u eksplicitnim izdanjima i sve to prodaje na OnlyFans stranici.

"Odrastala sam uz veoma striktna pravila. Ja sam srednje od petoro dece. Svi smo školovani kod kuće, čitali smo Bibliju svaki dan i svake nedelje išli u crkvu. Moj otac je bio lokalni sveštenik, a ja sam stalno osećala pritisak da budem uzor jer je ceo grad pratio naše ponašanje. To je bilo teško. Nisam smela da nosim šminku niti provokativnu odeću, nije mi bilo dozvoljeno da imam naloge na društvenim mrežama, niti da imam dečka", priča Nala.

Ova devojka kaže da je zbog pritiska sve češće krišom izlazila da se viđa sa momcima.

"Nisam se iskradala da pijem i provodim se, samo sam želela da budem voljena i da se moja seksualnost ceni. Jednom sam bila uhvaćena. Iskrala sam se, imala sam seks sa jednim dečkom i odjednom me mama zove u tri ujutro, znala sam da zna. Pozvala je policiju da bi me uplašila, ali kada sam došla kući samo je želela da zna da li sam dobro".

U jednom trenutku je počela da radi kao konobarica u baru, što se njenim roditeljima nije baš sviđalo, a ona kaže da je flertovala sa svima za bakšiš i uživala u pažnji koju dobija.

Kada je imala 16 godina, njena porodica se preselila na Floridu, a ona je tada počela da se zabavlja sa momcima i istražuje svoju seksualnost.

Kaže da se zbog mnogih ranijih veza i šema kaje jer je bila nezrela, ali ističe i da nije moglo da bude drugačije s obzirom na to da niko nikada nije pričao o seksu sa njom.

Kada je imala 18 godina, napustila je koledž i kako kaže, preuzela kontrolu nad svojim životom. Tada je počela da ide u teretanu, postala je fitnes model i počela više da pokazuje svoje telo.

Instagram/Screenshot/nalaxo_fitness IG

Nakon što je na društvenoj mreži objavila nekoliko seksi fotografija u vešu, pratioci su joj predložili da otvori nalog na OnlyFansu, i ubrzo je počela da zarađuje ozbiljan novac od toga.

Nala kaže da joj je to promenilo život, a samo za mesec dana je zaradila 85.000 dolara. Za šest meseci je zaradila svoj prvi milion i kupila vilu sa bazenom u Los Anđelesu.

(MONDO)