Nakon što je pokrenula milionski vredan biznis proizvodnje šminke, Kajli Džener postala je najmlađa milijarderka na svetu i prva žena sa 300 miliona pratilaca na Instagramu. Stoga ni ne čudi što milioni devojaka koje je prate, slepo prate njene savete i svakodnevnu rutinu kojoj je godinama verna.

Ipak, ishrana Kajli Džener je tema o kojoj se godinama bruji u javnosti. Dok mnogi misle da milijarderka strogo vodi računa o namirnicima koje unosi u svoj organizam, Kajli je jednom prilikom otkrila da je njen doručak uvek sastavljen od "nespojivih začina".

Ona definitivno ima neobičan ukus. Iako avokado tost nije nešto što je neuobičajeno za ličnosti iz svetskog džet seta, način na koji ga Kajli sprema, jeste.

Milijarderka je za "Poosh", sajt koji vodi njena sestra Kortni Kardašijan, otkrila da u svaki doručak dodaje dva "tajna" sastojka. Ona je istakla da njen obrok mora da se sastoji od miksa "slatkog, začinjenog i slanog", zbog čega na svoj tost sa avokadom uvek dodaje med i alevu papriku.

Kombinacija slatkog i ljutog ukusa izazvala je brojne komentare u javnosti, a ovoj specifičnoj kombinaciji nisu odoleli ni jutjuberi koji su masovno isprobavali Kajlinu ishranu.

U komentarima ispod njihovih snimaka u najvećoj meri nalaze se izjave poput onih da ne mogu ni da zamisle da jedu tako nešto, da ova kombinacija izaziva reakciju na povraćanje, dok su pojedini bili oduševljeni njenim obrokom.

Osim toga, milijarderka je pre dve godine otkrila da ovaj obrok zamenjuje i tostom na koji stavlja žitarice i smeđi šećer. Nakon što hleb umoči u mešavinu jaja, mleka, ekstrakta vanile i cimeta, uvalja ga u smrznute kukuruze pahuljice, a zatim isprži i ukrasi šećerom u prahu.

Šta vi mislite?

Anketa

Da li biste probali doručak Kajli Džener - med i alevu papriku?

(MONDO)