Andrea Sanšajn u 53. godini izgleda toliko dobro da joj gotovo niko ne veruje koliko je stara. Da bi izgledala tako, ova fit baka naporno trenira, a i zdravo se hrani. Kaže da joj često prilaze i momci u dvadesetim godinama, a sada je otkrila i kako joj tačno polazi za rukom da u šestoj deceniji izgleda tako dobro.

Fitnes model brazilskih i holandskih korena, u teretani provodi po osam sati dnevno, a takođe se trudi da neku masnu hranu zameni zdravijim varijantama.

Andrea uživa u treninzima, koje započinje satom kardio vežbi, a zatim radi treninge snage i kaže da se "provodi kao u Diznilendu".

Kada je reč o ishrani, kaže da je pomfrit zamenila pečenom šargarepom, a ističe i da je idealno izbaciti hranu poput burgera i pomfrita.

S ozbirom na to da je veoma fizički aktivna, ne čudi što unosi oko 3.500 kalorija kroz šest do osam obroka dnevno, a na mesečnom nivou pojede oko 150 jaja.

Instagram/Screenshot/andrea__sunshinee IG

Hranu ne prži već peče, a u vezi sa muškarcima koji je opsedaju na svakom koraku kaže da joj ne prija tolika pažnja, posebno ako je ometaju u treningu.

Andrea kaže da joj ne smeta što je zovu fitnes bakom, već joj je najvažnije da je zdrava i u dobroj formi.

Instagram/Screenshot/andrea__sunshinee IG

(MONDO)