Anonimna žena na forumu Mumsnet zatražila je mišljenje u vezi sa načinom na koji njen suprug pere veš, tj. ubacuje u mašinu za pranje jer ona misli da je to što on radi "nepravilno".

Svako od nas ima svoj način kako radi neke stvari, a ona se šokirala kada je shvatila suprug ima drugačiji način ubacivanja veša u mašinu. "Ko je nerazuman, on ili ja?", upitala je, pa objasnila celu situaciju.

"Kada stavljam veš u mašinu, svaku stvar uzmem odvojeno i ubacim unutra, kako bih imala barem grubu predstavu o tome šta je sve u mašini – u slučaju da neko od ukućana pita, na primer, 'gde su one moje crne pantalone?' Moj partner jednostavno uzme gomilu veša i gurne je u mašinu, ne ubacuje jednu po jednu stvar. Pa, ako je unutra veš u boji i ja pitam gde su moje crne pantalone ili ćerkina roze haljina, da li su unutra, on neće znati. Sve što zna je da li je unutra beli ili veš u boji", napisala je anonimna žena.

"On smatra da je to što radi potpuno razumno, ali verujem da niko drugi tako ne radi? Sigurno većina ljudi pogleda šta stavlja u mašinu, kako bi imali predstavu o tome?", upitala je.

Tražila je mišljenje forumaša, ali sigurno nije očekivala odgovore koje je dobila – jer, većina je stala na stranu njenog partnera.

"Nemam vremena da se bavim time gde su nečije pantalone ili majice", "razdvojim po bojama i ubacim unutra, svakako će za sat vremena izaći iz mašine, nema svrhe gledati", "naravno da ne gledam šta je sve unutra, samo ubacim, iskreno, to je gubljenje vremena", pisali su joj.

Tek poneko branio je ženu koja je postavila pitanje, govoreći da "gleda i pamti šta ubacuje u mašinu, to mi nije nikakav napor, jednostavno mi mozak tako radi".

(MONDO)