Više ne morate da zamišljate kakav bi bio ukus čokolade sa čvarcima, sad je možete i probati! Da, dobro ste čuli, čokolada sa čvarcima je napravljena, a za to je zadužena Kraš kompanija koja je rešila da iznenadi sve one koji su se "šalili" da se ova vrsta uvede.

Naime, Kraš je danas na svojoj Fejsbuk stranici objavio da je napravio čokoladu Dorinu, koja sadrži čvarke, a ovo je oduševilo brojne ljubitelje slatkiša!

S obzirom na to da su ovu kombinaciju prvi put spomenuli 1. aprila, u vidu šale, sada su istakli da je interesovanje bilo toliko veliko da su stvarno odlučili da realizuju ideju. Tačnije, "šalu".

"Tražili ste, dobili ste! Dorina Čvarak je stvarno tu! Zbog velikog broja pozitivnih komentara odlučili smo otići korak dalje - limited edition Dorina Čvarak", napisali su oni u okviru svoje objave i dodali:

"Nije šala. Svima koji su na našu prvoprilsku šalu komentarisali pozitivno i poželeli da probaju Dorinu s čvarcima, šaljemo po jedan primerak na adresu. Javite nam se u inboks i hvala vam što ste nas inspirisali da ovo postane stvarnost", napisali su na svojoj stranici.

Količine ove čokolade su ograničene, pa svi koji žele da je probaju, mogu to učiniti u subotu 30.4. u Kraš Choco&Café-u na zagrebačkom glavnom trgu. Šta vi kažete?

Anketa

Da li biste probali čokoladu sa čvarcima?

(MONDO)