Nekadašnja čistačica Pamilija Džejms je primetila da joj se telo naglo menja zbog lekova koje je pila, a zbog ove neobične "nuspojave" sada zarađuje 250.000 dolara godišnje!

Ova žena je 2018. godine imala problema sa mentalnim zdravljem, pa je odlučila da potraži pomoć stručnjaka, koji joj je prepisao lek kvetiapin. Pamilija kaže da su joj lekovi pomagali i da joj je laknulo kada je shvatila da se simptomi depresije polako povlače.

Pamilija ističe da se za četiri godine ugojila čak 38 kilograma, ali dodaje da je srećnija nego ikada i veoma zadovoljna svojim telom.

"Bila sam zbunjena jer se ništa nije promenilo u mom životu. Jela sam i vežbala isto kao i inače. Niko mi nije rekao da ovo može da se desi, upozorili su me samo na suva usta i pospanost kao nuspojave. Ali, kada sam počela da se gojim, guglala sam i videla da se mnogima desilo isto što imeni", kaže Pamilija.

Iznenadno gojenje je za nju bio veliki šok, zbog čega je otišla i kod lekara da se uveri da je to zaista posledica leka.

Inače, Pamilija ističe da joj je "većina kilaže otišla u grudi".

Instagram/Screenshot/misspameliaj ig

"Prvo sam bila malo tužna zbog toga i pitala sam da li mogu da pijem neki drugi lek od kojeg se neću gojiti, ali to se odrazilo na moje mentalno zdravlje, pa sam odlučila da se vratim ovom leku", kaže ova mlada žena, dodajući da joj je na početku bilo veoma teško da se navikne na svoj novi izgled.

Grudi su joj, kaže, toliko porasle da su svi mislili da je ugradila implante, ali ih je razuverila. Uglavnom, ona je odlučila i da iskoristi svoj sadašnji izgled za zaradu, pa je postala jedna od najvećih zvezda na platformi OnlyFans, što joj donosi godišnju zaradu od oko 250.000 dolara.

(MONDO)