Postoji nešto zaista fascinantno u kruzerima – izgledaju kao velike zgrade na vodi, a imaju sve što vam je potrebno za život tokom putovanja koja mogu da traju veoma dugo.

S obzirom na veličinu kruzera, nije ni čudo što postoje brojne prostorije za koje putnici i ne znaju, a Brajan Džejms, čovek koji radi na najvećem kruzeru na svetu je otkrio sve o tome.

On je inače muzičar koji već pet i po meseci boravi na kruzeru Wonder of the Seas i o tome redovno obaveštava svoje pratioce na TikToku. Sada je objavio i jedan video u kojem je otkrio da na tom kruzeru postoje tajne prostorije, koje su namenjene samo za zaposlene, te gosti za njih ne znaju.

Štaviše, jedna od prostorija je toliko skrivena da ju je upravo našao, posle 151 dana boravka na kruzeru.

"Postoji mnogo tajnih barova, mesta za opuštanje i prodavnica koje su namenjene samo za zaposlene na kruzerima. Ali, neka mesta su toliko skrivena da je čak i nama teško da ih pronađemo, a ja sam baš juče otkrio jedno novo mesto", kaže Brajan, dok snimkom pokazuje mesto koje je namenjeno okupljanju i druženju zaposlenih. 

Tajne prostorije na kruzeru TikTok/bryanjames.music

"Baš je lepo odavde gledati zalazak sunca. Ne mogu da verujem da mi je trebalo više od 150 dana da pronađem ovo mesto", poručuje on u videu, u kojem na kraju pita goste da li se nekad šunjaju po kruzeru kako bi ušli u prostorije namenjene samo zaposlenima.

"Nikad vam ne bih rekao kako da dođete ovde, ali recite mi – da li se šunjate po brodu?", upitao ih je muzičar.

Ljudi su u komentarima otkrili razna svoja iskustva, od toga da su krišom ulazili u noćni klub samo za zaposlene na kruzeru, do toga da su jednu devojku, kada je bila devojčica, zaposlni pustili u njihove prostorije da se igra.

(MONDO)