Ćerka Majkla Džeksona proslavila se kao model, ubrzo i kao glumica, a važi za modnu ikonu koja uvek iznese ekstravagantna izdanja i trendove. Njeni pratioci navikli su na bizarne poteze koje im plasira, a jedan od njih je fotografija na kojoj se vidi kako ljubi sopstveni leš.

Ovoga puta, Paris je uslikana sa nepoznatim muškarcem u Kaliforniji, a svi pogledi bili su uprti u njen stajling. Još jednom je dokazala da ovako nešto samo ona može da obuče, a da dobije visoke ocene od najvećih modnih znalaca. Paris je obukla crveni čipkasti brushalter i šorts u istoj boji, koje je uparila sa čarapama i ravnim čizmicama.

Ceo stajling upotpunila je sa dugačkom šuškavom jaknom u narandžastoj boji, koja je bila pun pogodak! Postigla je željeni modni kontrast, a umesto torbice kakvu bi nosile njene koleginice, Paris se opredelila za ranac u istoj boji.

Iako su mnogi primetili da Paris ima modrice na nogama, čini se da se ona ni ne trudi da ih sakrije. Podsetimo, Paris se nakon očeve smrti retko pojavljivala u javnosti. Znalo se da ima psihičke probleme, iako se javnost oduvek pitala da li je ona zaista ćerka Majkla Džeksona. Njene stajlinge kopiraju devojke širom sveta, a pogledajte kako je izgledala u crvenom brushalteru:

Profimedia Paris Džekson,

...a evo i još nekoliko njenih fotografija:

Instagram/parisjackson Paris Džekson

(MONDO)