Otkako je postala poznata, Megan Foks važi za najlepšu, najzgodniju i najseksepilniju ženu na svetu. Svaki njen potez pomno se prati zbog veze sa Mašinom Ganom Kelijem, jer njihovi stajlinzi privlače pažnju gde god da se pojave. Mnogi misle da Megan zasija u bilo kakvoj odeći, ali ovoga puta, akcenat je na kosi.

Lepa glumica oduvek je bila verna brineta, a sada je odlučila da se pridruži atraktivnim plavušama. Potpuno je promenila izgled, jer je kosu ofarbala u plavo. Postavila je nekoliko fotografija na Instagram, a brojni pratioci nisu krili iznenađenje.

"Droljasta, ali marljiva Targarajen ide u Pariz", napisala je glumica uz objavu, a potom su usledili brojni komentari. Mišljenja su bila različita - dok su jedni korisnici oduševljeni kako joj stoji plava kosa, drugima se ne dopada ovakva promena. Mnogi su je uporedili sa Kim Kardašijan.

"Izgledaš odlično", "Prelepa si","Sviđa mi se tvoja nova boja kose", "Ne mogu da te razlikujem sada od Kim Kardašijan", "Počinješ da izgledaš kao Kim", "Izgledaš kao njen klon", nizali su se komentari ispod fotki.

Megan je i ovoga puta bila provokativno obučena. Glumica je obukla korset koji je istakao njeno bujno poprsje, čizme do kolena, kaput i mini torbicu luksuznog brenda. Podsetimo, ovo nije prvi put da je Megan promenila boju kose. Učinila je to i pre par meseci kada je sa dečkom stigla na premijeru njegovog dokumentarnog filma.

Tada se opredelila za periku sa ružičastim tonovima, a evo kako Megan sada izgleda:

Pogledajte još neke fotografije Megan Foks:

Profimedia, Profimedia/Imagespace Megan Foks i MGK

(MONDO)