Na listi najlepših ljudi na svetu, koja je sastavljena od matematičke formule za idealne proporcije u brojevima, Bred Pit zauzeo je četvrto mesto. Žene širom sveta ne bi se složile sa tim - holivudskom zavodniku dale bi najvišu ocenu, jer je oduvek važio za najboljeg frajera svih vremena.

Njegovo ime i prezime je sinonim za lepotu, u takvom kontekstu se često pominje i u pesmama mnogobrojnih pevačica i ako pitate ženski pol - Bred Pit nema manu, makar kada je reč o fizičkom izgledu. Ipak, da niko na ovom svetu nije savršen i da svako sebi nađe zamerku, dokazuje i ova priča. Postoji jedan deo tela koji Bred ne podnosi i koji mu je užasno smetao na snimanjima.

Glumica Đina Dejvis je u svojoj novoj autobiografiji "Dying of Politeness" ispričala detalje sa snimanja filma sa Bredom Pitom. Otkrila je da se slavni glumac toliko sramio jednog dela svoga tela, da je šminkerkama tražio da ga prekriju šminkom. Reč je o bubuljici na zadnjici, koju je dugo imao, a zbog koje mu je bilo jako neprijatno.

bred pit
Youtube/MGM/Screenshot 

"Bred nije mario za pompu koja je uvek vladala oko njegovog dobrog izgleda. Samo mu je bilo neprijatno zbog uporne bubuljice na zadnjici koju su šminkerke pokrivale nakon svake scene", otkrila je glumica, a Bred Pit je jednom prilikom istakao da je neizmerno zahvalan na ulozi koju je dobio u filmu "Thlema and Louis".

"Nisam imao šta da pokažem osim svoj rad kao statista, ali oni su rizikovali i dali mi ulogu. Mislim da su ostali bili očajni, da vam iskreno kažem. Već su snimali, a ja sam kasnio jer sam bio na snimanju i radio", rekao je glumac.

bred pit
Youtube/MGM/Screenshot 

(MONDO)