Američki glumac konačno je osvojio titulu koja mu je pre dve godine izmakla! Čekanje se isplatilo, a on ne krije oduševljenje i sreću koju želi da podeli sa svojom majkom. Magazin People svake godine pravi izbor najseksepilnijih frajera sveta, a ovoga puta prvo mesto zauzeo je 41-godišnji Kris Evans.

Nakon što je proglašen pobednikom u šou programu "The Late Show", publika je počela glasno da zviždi i aplaudira, a nema sumnje da je Kris najviše ovacija osvojio od strane žena. Ipak, on se tada obratio svojoj majci, ističući koliko je srećan što će joj ulepšati dan osvajanjem ove titule.

"Mama će biti jako srećna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime stvarno može da se pohvali", rekao je Kris kome je ova titula izmakla pre dve godine.

kris evans
Shutterstock/BAKOUNINE 

Podsetimo, magazin People je i tada želeo popularnog glumca da nagradi laskavim priznanjem. Ipak, odlučili su da pričekaju minimum godinu dana nakon što je glumac objavio sliku svog polnog organa na internet. Te 2020. godine Kris je izjavio da se sve dogodilo slučajno i da je samo pokušavao da objavi video na Instagramu.

Iako je jako brzo uspeo da obriše eksplicitnu fotografiju, bilo je prekasno - njegov penis preplavio je Tviter i ostale društvene mreže i fotka je za vrlo kratko vreme postala viralna. Kažu da sve što se jednom nađe na internetu, povratka nema, ali Krisa ni ovaj događaj nije omeo u osvajanju seksi titule.

Kris je veliku popularnost stekao ulogama u televizijskim serijama, ali je u razgovoru za People otkrio da je nakon 22 godine odlučio da više uživa u svom slobodnom vremenu. Trudi se da što više vremena provodi sa svojom porodicom u Bostonu, a nas zanima da li se slažete sa ovim izborom?

Anketa

Da li vam se dopada ovogodišnji izbor?

(MONDO)