Ako ste se pitali kako za najluđu noć izgledaju milijarderke, evo slike i prilike. Kajli Džener uporno eksperimentiše sa odevnim kombinacijama i rizikuje ocene kod modnih znalaca. Bilo je stajlinga koji su napravili pun pogodak, ali i kikseva koji su mnogi nazvali čistim promašajima.

Kajli je novogodišnju noć provela sa sestrom Kendal Džener i drugaricom Hejli Biber, a izbor odevne kombinacije privukao je pažnju. Umesto svečane haljine i šljokica kako su mnogi očekivali, najmlađa milijarderka sveta opredelila se za crni pripijeni kombinezon. Ne samo da je istakla sve atribute, već je proziran materijal otkrio da ne nosi donji veš.

Rupičasti model ovog komada uparila je sa crnim cipelama na štiklu, ogromnom bundom sa raskošnim krznom i crvenim karminom, dok je kosu vezala u punđu. Mnogi smatraju da Kajli ima neobičan ukus kada je stil u pitanju. Podsetimo, nedavno je bila na udaru kritika kada nikome nije bilo jasno šta je obukla. Intimne delove pokrila je delovima tkanine, a obukla je potpuno providnu haljinu.

Još jedan kiks imala je u kombinaciji u kojoj je nosila roze čizme. Tada su mnogi istakli da "pare ne znače dobar ukus". "Ima milijarde, a izgleda tako jeftino", "Kakav kičeraj, fuj", "A najgore je što se ništa ni sa čim ne slaže", "Koliko preteraju kad hoće da budu unikatne", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte kako je Kajli izgledala u ovom kombinezonu:

Profimedia Kajli Džener

...ali i stajling koji je oduševio žene:

Profimedia Kajli Džener

(MONDO)