Francuska prestonica, tačnije nedelja mode u Parizu trenutno okuplja sam "krem de la krem" društva, najpoznatije ličnosti iz sveta mode, glume, biznisa itd. A nedavno se na "Šapareli" večeri u čast poznate italijanske dizajnerke Else Šapareli pojavilo pravo iznenađenje.

Moda polako počinje iz dana u dan sve više da fascinira novim transformacijama i idejama, a poznate ličnosti ih rado prihvataju. Jedna od njih je i milijaderka Kajli Džener, dobro poznata sestra iz porodice Kardašijan -Džener.

Često se na dešavanjima viđa u vrlo ekstravagantnim odevnim komadima. Pa tako, bilo je momenata kada se nije libila da na sebe stavi tek nekoliko tkanina ili prošeta u providnom kostimu. Ovoga puta na "Šapareli" večeri pojavila se u crnoj, na prvi pogled, sasvim običnoj haljini. Međutim, mnogima nije bilo jasan jedan detalj na njoj. Kajli Džener je na sebi ni manje, ni više imala glavu lava, tačnije ručnu rađenu od veštačkih materijala.

Haljina je cela bila u naborima, sve do poda i pripijala se uz telo. Iako su na prvi pogled svi misliil da "glavu" lava drži u ruci, ipak, ona je bila prišivena za haljinu. Međutim, sestre Kardašijan ništa ne rade slučajno.

Naime, Kajli je odabrala ovu kreaciju zbog svog sina koji još uvek nema ni godinu dana. Nedavno je otkrila da je sinu ime Vulf (vuk) promenila u Aire, što znači "Božji lav", verujući da to više odogovara njegovoj ličnosti. Na nogama je imala zlatkaste štikle, dok se za torbicu odlučila u istom životinjskom stilu, te je ponela tigrasti print.

Pogledajte više u galeriji:

Profimedia PFW

 (MONDO)