Met gala je ove godine priredila spektakl za pamćenje. Svetske zvezde su se zaista potrudile da izgledaju svetski. Kao rezultat toga videli smo i nekoliko bizarnih kreacija, poput repera Lil Nasa koji je nonšalantno prošetao crvenim tepihom u tangama i čizmama na štiklu. Bilo je i dobrih ovacija, a najviše su ih prikupile Kim Kardašijan, Džej Lo, Rijana...

Ipak, vatrena Meksikanka je razočarala obožavatelje, ali i modne stručnjake. Salma Hajek (56) je obukla crvenu haljinu koju su mnogi opisali kao "potpuni demode". Gornji deo je sačinjen od lateks materijala, u obliku korseta, dok se donji deo prostirao do poda, sa karnerima i mašnom koja se nekada nosila. Glumica je kosu vezala u rep i ako je suditi po fotkama, nije bilo naročito raspoložena.

salma hajek
Profimedia 

"Prejeftino i vulgarno", "Ima novca, ali nikad nije imala stila", "Izgleda tako jeftino", "Ima telo boginje i stil žene koja nosi najjeftinije stvari", "Zašto napokon ne zaposli nekoga da je malo uputi u oblačenje i modu?", "Razočarala si nas", "Selma nikada nije znala da se obuče", "Džaba ti milijarde", samo su neki od komentara ispod njene objave na Instagramu.

salma hajek
Profimedia 

Inače, glumica je nedavno progovorila o tome kako nije mogla da dobije nijednu ulogu u komedijama na početku svoje karijere zbog toga što je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila i "nije joj bilo dozvoljeno da bude smešna". "Ceo život dam htela da radim komedije, a ljudi mi nisu dali. Govorili su mi: 'Ti si se*si, pa ne možeš da budeš i smešna'. Ne samo da nisi smeo da budeš pametan, nego nisi smeo da budeš duhovit devedesetih", izjavila je u intervjuu.

Pogledajte još jedno izdanje vatrene Meksikanke koje se mnogima nije dopalo:

Profimedia Salma Hajek na dodeli BAFTA nagrada

(MONDO)