Svi mi volimo kada otputujemo negde da se udubno i čisto smestimo u smeštaj. Hoteli redovno vode računa o higijeni, a za to su zaslužne sobarice koje nakon svakog gosta moraju da sklone posteljinu, detaljno očiste i srede sobe.

Međutim, prema rečima jedne bivše sobarice nije uvek tako. Ona je na svom TikTok profilu podelila iskustvo kada je reč o higijeni hotelskih soba i tako podsetila ljude da se ne pera baš svaki predmet... Kako ona kaže, ipak postoji jedna stvar koju većina sobarica radi.

Ona je posetila Balearska ostrva u Španiji prošle nedelje kako bi uživala u suncu i prelepim plažama i tom prilikom je snimila ovaj video. Prvo što je uradila kada je ušla u hotelsku sobu jeste da je pobacala na pod  ukrasne jastuke i prekrivač sa kreveta.

"Ja čim dođem u svoj hotel, jer vraški dobro znam da ovo ne peru. Bila sam sobarica, hoteli ovo ne peru. Kada su je ljudi ipak opovrgli i rekli da povrh svega ta posteljina i dalje miriše, bivša sobarica im je objasnila:

"Ne, oni prskaju te predmete navodeći ljude da pomisle da su oprani. Samo peru bele čaršave i jastučnice", rekla je ona.

Pogledajte detaljnije u videu:

Hotel TikTok/ladydee_asg

 (MONDO)