Svi oni koje vole modu, sigurno slave sam kraj avgusta. Septembar je pred vratima, a trendseterke ne mogu da dočekaju da iznesu kombinacije u kojima je komade mnogo lakše kombinovati nego tokom paklenih vrućina. Bilo koji noviteti da stižu, svi znaju da džins ne izlati iz mode. Naprotiv, dominiraće i tokom hladnijih dana u svim mogućim krojevima - za dnevne i večernje prilike.

Ipak, jedan koji modni stručnjaci već sada preporučuju jesu farmerke u kojima je uslikana Hajdi Klum. Slavna manekenka je prošetala u svestranom modelu koji odgovara svim prilikama - farmerkama tamnog teksasa, ravnog kroja i poludubokog struka. Detalji sa džepovima daju poseban utisak, a Hajdi je odlučila da autfit dodatno začini kaišem sa šnalom u zlatnoj nijansi. Uz korset iste boje i sandale na štiklu, postigla je pun modni pogodak.

hajdi klum
Profimedia/PETE 

Ove farmerke se već sada smatraju najmodernijim za jesen i zimu 2023. Zašto je model sa ravnim krojem savršen? Zato što odgovara svakom tipu tela i izgleda dobro u obući sa visokom potpeticom, ali i jednako dobro u ravnoj, poput patika. Mogu da se stilizuju na više načina, te nema sumnje da će ovog septembra moći da se nađu u bilo kom butiku.

hajdi klum
Profimedia/VARK, GAPZ 

Podsetimo, Hajdi Klum se nije uvek proslavljala odevnim kombinacijama, ali stručnjaci primećuju koliko je njen stil iz godine u godinu bolji. Osim toga što kostimima za Noć veštica dominira, Hajdi je dizajnirala i odeću za nemački katalog "Otto". Dizajnirala je i cipele za "Birkenstock", nakit za "Mouawad", odeću za "Jordache" i kupaće kostime koji su se našli u "Sports Illustrated-u".

Anketa

Da li vam se dopadaju ove farmerke?

BONUS VIDEO:

savet za farmerke TikTok/stylewitheugenia

(MONDO)