Na Met Gala modnom događaju 2024. godine mogli smo da vidimo prelepa modna izdanja i haljine koje kao da su izašle iz bajke. Ali kao i uvek, nikada nije sve tako savršeno... Crvenim tepihom Metropoliten muzeja u Njujorku prošetala su neka od najgorih modnih izdanja.

Na listu modnih promašaja Met Gale 2024. godine prva se upisala pevačica albanskog porekla Dua Lipa koja se pojavila u kostimu iz Mulen Ruža. I prema mišljenju britanskog Dejli Mejla, ali i kritika javnosti ovo je defintivno njen promašaj godine. Haljina se sastojala iz više delova, belog korseta, mrežastih rukavica, tračica i ostalih detalja koji su podsećali na stajling neke plesačice iz bordela. 

Najgora izdanja Met Gala 2024 (2).jpg
Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Drugo mesto za najgore odevenu ličnost na Met Gala 2024. ponela je pevačica Lana Del Rej čije pesme mnogi u Srbiji obožavaju. Iako pevačica važi za autentičnu i drugačiju od njenih kolegenica, dosta u retro stilu, ipak je ovoga puta otišla predaleko. Želeći da prikaže sebe kao "Trnovu Ružicu", princezu iz istoimene bajke, malo je preterala sa detaljima. Doslovno je iznad glave imala mrežicu koja je ličila na komarnik koji je stajao na repliku grančica ruže. Da stvar bude još gora, dole je obula krznene štikle koje su podsećala na kopita konja.

Najgora izdanja Met Gala 2024 (1).jpg
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I za kraj, američka reperka Dodža Ket ne može da se ne pojavi negde, a da ne privuče pažnju. Ona je došla u doslovce mokroj beloj haljini, pri čemu su ocrtavalo ono što ne treba. Pre toga se pred paparace pojavila obavijena peškirom oko tela i na glavi. Prema rečima mnogih - čist promašaj!

Najgora izdanja Met Gala 2024 (3).jpg
Lokman Vural Elibol / AFP / Profimedia 

Pogledajte u galeriji najgora modna izdanja Met Gala 2024:

Aliah Anderson / Getty images / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia Najgora izdanja Met Gala 2024

 BONUS VIDEO:

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA Instagram

 (MONDO/T.B.)