Met Gala je prestižan modni događaj koje brojne poznate ličnosti iz godine u godinu sa nestrpljenjem očekuju. Dobiti pozivnicu za Met Gala događaj je za mnoge uspeh.

Inače, održava se svake godine u prvoj nedelji maja i to pod "dirigentskom palicom" direktorke Voga - Ane Vintur. Ove 2024. godine Met Gala je ponela bajkovitu temu uspavanih lepotica pod nazivom "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, odn. "Uspavane lepotice: ponovno buđenje mode", gde su u fokusu bili cvetni detalji.

Od muzičkih zvezda, modela, preko glumaca i glumica, pa sve do uspešnih preduzetnika, crveni tepih u Metropoliten muzeju u Njujorku bio je glavna pozornica. Na njoj se između ostalih pojavila i pevačica albanskog porekla Rita Ora sa svojim suprugom Taikom Vaititijem. I za divno čudo, ponovo je uspela da omane sa modnom kombinacijom. Iako je ponela vesele boje na sebi, celokupan stajling je mnogima bio degutantan.

Naime, pevačica se pojavila u jednodelnom kostimu u boji kože koji je jasno ocrtavao svaki deo tela, a kako bi prikrila intimne regije, preko sebe je navukla plastične rese koje su se vukle po podu. Ako se sećate zavesa za vrata koje se i dan-danas mogu sresti u mnogim domaćinstvima, znaćete u čemu je reč.

Kada je reč o frizuri, Rita Ora se odlučila za "mokru kosu", koju je doslovno zalizala.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala Rita Ora:

Aliah Anderson / Getty images / Profimedia, DPRF / StarMax / Profimedia Rita Ora

 BONUS VIDEO:

Rita Ora instagram/negujmosrbski

 (MONDO/T.B.)