Turisti su upozoreni da ne koriste viralni trik za putovanja nakon što je jednom putniku zabranjen let. Svako ko leti jeftinom avio-kompanijom zna koje su muke kada je u pitanju dozvoljeni prtljag. Za dodatni prtljak potrebno je doplatiti, te su se mnogi odvažili da višak stvari sakriju.

Turisti postaju sve lukaviji i domišljatiji kada je reč o pakovanju svojih stvari za putovanje. Jedan trik koji ste verovatno videli dok obilazite društvene mreže jeste onaj sa pakovanjem stvari u jastuk. Putnici stavljaju svoju odeću u jastučnice i jastuke za vrat kako bi zaobišli dodatno plaćanje.

Međutim, ispostavilo se da su zaposleni na aerodromu otkrili ne tako dobro čuvanu tajnu. U snimku koji je objavila korisnica po imenu Nataša vidi se kako se jedan putnik svađa sa obezbeđenjem aerodroma nakon što je pokušao da se ukrca na let na međunarodnom aerodromu Orlando sa jastučnicom punom odeće.

"Prestanite da dozvoljavate društvenim medijima da vam daju savete i trikove jer to ponekad neće uspeti", rekla je ona u snimku, dok je snimala drugog putnika kako se svađa sa osobljem aerodroma, piše Lad Bible.

"Ovaj tip je pokušavao da unese jastučnicu punu odeće i drugih predmeta za koje kaže da je jednostavno samo jastučnica, svi su mogli da vide da to nije jastuk“, nastavila je ona i dodala da je obezbeđenje aerodroma na kraju pozvalo policiju da se pozabavi putnikom nakon što je on odbio da plati. I na kraju su ga vratili sa leta.

Pogledajte detaljnije u videu:

Muškarca nisu pustili na let TikTok/natashaorganic

BONUS VIDEO:

"AVION NIJE UŠAO U SUPERĆELIJSKU OLUJU VEĆ U NEŠTO MNOGO GORE" Vojni pilot: Snaga ove prirodne pojave ravna je NUKLEARNOJ BOMBI Kurir televizija

 (MONDO/T.B.)