Slušaj vest

Koliko je estetska hirurgija uzela maha, dokazuju transformacije koje u potpunosti menjaju lične opise ljudi. Fotografija jednog sredovečnog muškarca postala je viralna na društvenim mrežama. Ljudi ne mogu da veruju u rezultate i gotovi svi pitaju kako je moguće da se izvede takva promena. Za ovog muškarca kažu da je sada Džordž Kluni. Da li je ovo najveće remek-delo plastične hirurgije?

Muškarac, koji se zove Naser, imao je duboke bore, opuštenu kožu i nesrazmerne donje crte lica. Sada izgleda potpuno drugačije, zbog čega su plastični hirurzi u opisu njegovih fotografija detaljno objasnili koje tehnike i zahvate su upotrebili da bi postigli zadivljujući efekat.

"Naserov novi izgled proizvod je kombinovane hirurgije lica sa poboljšanim tehnikama u cilju postizanja parametara zlatnog preseka. Procedure su uključivale zatezanje kože lica, vrata, obraza, kao i rinoplastiku, kako se stručno naziva plastična operacija nosa i operaciju kapaka za podmlađivanje predela ispod oka", piše u objašnjenju.

Pogledajte fotografije pre i posle:

BONUS VIDEO:

transformacija muškarca TikTok/novocabelohair

(MONDO/T.V.)