Rumenčani, majstori u pravljenju ovog "drhtavog" specijaliteta, za pihtije su utrošili dva puta po 1.100 litara vode, kao i i više od tone svinjskog mesa, jezika, butkica, glava, nogica, kao i kožurica bez masti.
Da bi pihtije dobile i konačni šmek majstori su u njih stavili i 20 kilograma šargarepe, belog i crnog luka, i rena bez kojeg se ovaj specijalitet ne može zamisliti.
Pihtije za Ginisa napravljene su i u slast pojedene na tradicionalnoj Rumenačkoj pihtijadi, manifestaciji u čast ovog specijaliteta, održanoj tokom vikenda u prisustvu brojnih turista i gostiju.
U Turiji, mestu u vojvođanskoj opštini Srbobran, majstori kobasičarskog zanata nedavno su napravili kobasicu "svetsku rekorderku" dugačku 2.027 metara.
(Srna)
Da bi pihtije dobile i konačni šmek majstori su u njih stavili i 20 kilograma šargarepe, belog i crnog luka, i rena bez kojeg se ovaj specijalitet ne može zamisliti.
Pihtije za Ginisa napravljene su i u slast pojedene na tradicionalnoj Rumenačkoj pihtijadi, manifestaciji u čast ovog specijaliteta, održanoj tokom vikenda u prisustvu brojnih turista i gostiju.
U Turiji, mestu u vojvođanskoj opštini Srbobran, majstori kobasičarskog zanata nedavno su napravili kobasicu "svetsku rekorderku" dugačku 2.027 metara.
(Srna)
Ajzea Kenan je heroj, a Zvezda je tim za plejof: Pobeda crveno-belih, zvuk sirene doneo trijumf!
"Partizan ima tim za fajnal-for Evrolige": Braun za MONDO o Željkovom izazovu i najvećoj želji u karijeri
Zvezda pokorila Španiju, sad neće mrdati iz Beograda: Mesec dana neće morati dalje od "Pionira"!
"U redu ako ne razumete košarku, vaše pitanje me vređa!": Greška na konferenciji Sferopulosa napravila haos!
Zvezda sve bliža plej-ofu Evrolige: Pogledajte stanje na tabeli posle dramatične pobede u Španiji!