To je samo jedan od preko 50 neobičnih ukusa iz radionice sladileda Moritz Eis, gde se ova poslastica pravi ručno i od potpuno prirodnih proizvoda.
Mileram, zeleni čaj i brusnica, čokolada sa ljutom paprikom, kokice, šafran, mleko i med, cvekla i hibiskus, smrznuti jogurt, šargarepa i cimet, bundeva, kukuruz, baklava… neki su od aroma mlečnih sladoleda koji će vas privući da ih probate makar iz radoznalosti, a kada završe eksperimentalnu fazu sigurno će se izdvojiti ukus koji vam je prirastao srcu.
Isti je slučaj sa sorbetima od: dinje i đumbira, krastavca i llimete, limuna i zove, nektarine, grožđa i šargarepe, breskve i zelenog čaja, maline, jagode, šumskog voća, limuna i đumbira, limete, pomorandže i đumbira, šljive, borovnice, lubenice, kajsije ili banane…
Mladi srpsko-austrijski tim je ovog leta otvorio radionicu sladoleda Moritz Eis. Prve reakcije bile su veoma pozitivne, pa je nakon radionice u novobeogradskom YU Biznis centru u petak otvoren novi lokal u centru prestonice (ulica Vuka Karadžića).
Pirlikom ručnog pravljenja Moritz Eis sladoleda, a prema italijanskom receptu, ne koriste se aditivi i veštački proizvodi, pa je on potpuno svež i prirodan. Osim po ukusu, za ovo kratko vreme Mortiz Eis se izdvojio po, za naše uslove, neobičnom konceptu.
Znamo da vam se nakon ove priče prijeo sladoled, te ćemo isti i poklaniti. Prvo troje čitalaca koji nam pošalju mail dobiće pakovanje od dva kilograma Moritz Eis sladoleda. Ostalima neka bude za utehu da Moritz Eis radi i besplatnu kućnu dostavu porcija većih od jednog kilograma.
(MONDO)
Isti je slučaj sa sorbetima od: dinje i đumbira, krastavca i llimete, limuna i zove, nektarine, grožđa i šargarepe, breskve i zelenog čaja, maline, jagode, šumskog voća, limuna i đumbira, limete, pomorandže i đumbira, šljive, borovnice, lubenice, kajsije ili banane…
Mladi srpsko-austrijski tim je ovog leta otvorio radionicu sladoleda Moritz Eis. Prve reakcije bile su veoma pozitivne, pa je nakon radionice u novobeogradskom YU Biznis centru u petak otvoren novi lokal u centru prestonice (ulica Vuka Karadžića).
Pirlikom ručnog pravljenja Moritz Eis sladoleda, a prema italijanskom receptu, ne koriste se aditivi i veštački proizvodi, pa je on potpuno svež i prirodan. Osim po ukusu, za ovo kratko vreme Mortiz Eis se izdvojio po, za naše uslove, neobičnom konceptu.
Znamo da vam se nakon ove priče prijeo sladoled, te ćemo isti i poklaniti. Prvo troje čitalaca koji nam pošalju mail dobiće pakovanje od dva kilograma Moritz Eis sladoleda. Ostalima neka bude za utehu da Moritz Eis radi i besplatnu kućnu dostavu porcija većih od jednog kilograma.
(MONDO)