Di Frančesko je vlasnik restorana "400 Gradi" u predgrađu Melburna, a njegova "margarita" osvojila je prvo mesto, u konkurenciji od više od 600 kandidata iz 35 zemalja.
Pobednik tvrdi da je, uprkos opštem uverenju, "margarita" jedna od najtežih pica za pravljenje, jer je kod ostalih moguće prikriti ukus testa ostalim dodacima, ali kod ove pice nema skrivanja.
Što se pravila tiče, kod pravljenja "margarite" mogu se koristiti samo paradajz, određene vrste mocarela sira, luk, maslinovo ulje, so i sveži bosiljak.
Di Frančesko pravi pice od 12. godine, a znanje je stekao u Napulju.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!