Sa toplijom sezonom stižu nam ukusni plodovi koje svi vole: jagode, trešnje, grožđe, pa lubenica, dinja...
Međutim, problem je što ovi plodovi kratko traju, brzo gube na svežini i uskraćuju nam uživanje u njihovom zanosnom ukusu.
Ipak, postoji način kako da jagode sačuvate od propadanja. Za početak, napravite mešavinu jabukovog sirćeta i vode u odnosu 1:10.
Jagode potopite u ovaj rastvor i ostavite ih nekoliko minuta, zatim ih isperite, ocedite i prebacite na čistu kuhinjsku krpu kako bi se što bolje osušile.
Nakon toga jagode stavite u frižider, a trebalo bi da posle ovakvog tretmana ostanu sveže i do dve nedelje.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!