Modni dizajneri kao da su se zasitili "crtanja i seckanja krpica" pa su odlučili da svoju kreativnost pokažu i u "kuhinji". Tako se Roberto Kavali latio vina, a Donatela Versaće čokolade.
Modni dizajneri kao da su se zasitili "krpica" pa su odlučili da svoju kreativnost pokažu i u "kuhinji". Tako se Roberto Kavali latio vina, a Donatela Versaće čokolade.
Kavali je rešio da svoj potpis, osim na haljine, stavlja i na flaše sa vinom. U prodaji se ovog meseca pojavilo 5.000 boca dve nove vrste vina pod nazivom "Kavali kolekšn" (Cavalli Collection) i "Kavali selekšn" (Cavalli Selection).
Zapravo, glavnu reč u ovom poslu ima sin čuvenog kreatora Tomaso, a vino je proizvedeno od groždja iz njihovog vinograda koji se nalazi u gradu Kjanti na području Toskane.
"Moda me nikada nije fascinirala, ali priroda jeste. Maštam da ljudi pričaju o mom vinu, i to ne zbog imena ili kako je 'obučeno', već zbog njegovog kvaliteta", kaže Tomas Kavali.
Tako je sin zadužen za kvalitet vina, a otac za dizajn ambalaže i etikete. Kavali je rešio da etikate bude u leopard dezenu sa njegovim inicijalima - RC.
Prodaja je za početak ograničena samo na Toskanu, a medju prvim kupcima su Viktorija i Dejvid Bekam, naravno
Sestra Djanija Versaćea, Donatela, angažovala je vrhunske proizvodjače čokolade da naprave poslasticu na koju će ona staviti potpis.
"Chocolade & Champagne" će moći da se proba jedino u "Versaće" (Versace) buticima.
(MONDO)
Kavali je rešio da svoj potpis, osim na haljine, stavlja i na flaše sa vinom. U prodaji se ovog meseca pojavilo 5.000 boca dve nove vrste vina pod nazivom "Kavali kolekšn" (Cavalli Collection) i "Kavali selekšn" (Cavalli Selection).
Zapravo, glavnu reč u ovom poslu ima sin čuvenog kreatora Tomaso, a vino je proizvedeno od groždja iz njihovog vinograda koji se nalazi u gradu Kjanti na području Toskane.
"Moda me nikada nije fascinirala, ali priroda jeste. Maštam da ljudi pričaju o mom vinu, i to ne zbog imena ili kako je 'obučeno', već zbog njegovog kvaliteta", kaže Tomas Kavali.
Tako je sin zadužen za kvalitet vina, a otac za dizajn ambalaže i etikete. Kavali je rešio da etikate bude u leopard dezenu sa njegovim inicijalima - RC.
Prodaja je za početak ograničena samo na Toskanu, a medju prvim kupcima su Viktorija i Dejvid Bekam, naravno
Sestra Djanija Versaćea, Donatela, angažovala je vrhunske proizvodjače čokolade da naprave poslasticu na koju će ona staviti potpis.
"Chocolade & Champagne" će moći da se proba jedino u "Versaće" (Versace) buticima.
(MONDO)