Stil

Pobedi predrasude i ne propusti šansu da osvojiš kilogram nove NESCAFÉ 3in1

Izvor Promo

Koliko puta ste na osnovu nečijeg posta na društvenim mrežama ili nakon nekoliko razmenjenih poruka stekli pogrešan utisak o nekoj osobi?

A koliko puta ste i sami pogrešno procenjeni?

Razvoj tehnologija doveo je do toga da najčešće sa drugim ljudima komuniciramo onlajn, zbog čega su razgovori uživo danas često zapostavljeni. Zato je kompanija Nestlé primamljivim dizajnom i savršeno izbalansiranim sastojcima unapredila dobro poznati NESCAFÉ 3in1 brend i pokrenula kampanju #ChatBeforeYouJudge kojom želi da nas podstakne da komuniciramo u realnom vremenu i prostoru, ohrabri da probijemo led i prevaziđemo predrasude.

Kafa je tu da ti olakša upoznavanje i upotpuni druženje, zbog čega te ovog puta i nagrađuju! Sve što je potrebno da uradite jeste da podelite iskustvo sa opisom svoje lične reakcije ili doživljaja u kome ste bili pogrešno procenjeni ili opis momenta kada ste shvatili da ste nekoga loše procenili i postanete potencijalni dobitnik kilograma nove NESCAFÉ 3in1! Ostavite svoj komentar ispod objave koja se odnosi na nagradnu igru na NESCAFÉ Facebook ili Instagram stranici. Autori pet najkreativnijih komentara postaće srećni dobitnici kafe uz koju se uživa sa prijateljima. Konkurs traje od 27. septembra do 10. oktobra, a rezultati će biti objavljeni na NESCAFÉ Facebook i Instagram stranicama.

Uživajte u upoznavanju bez predrasuda i nezaboravnim razgovorima uz još bolju Nescafe 3in1 i dajte ljudima priliku da se pokažu ko su zaista. #ChatBeforeYouJudge.

Povezane vesti

Tagovi