Stil

Pogledajte kako je bilo na svečanoj "Elle" dodeli modnih nagrada! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Tradicionalno, i ove jeseni, sedmi put po redu u Srbiji održan je ELLE Style Awards powered by H&M.

Izvor: Mondo

Nagrade "Elle" magazina su već postale tradicija u svetu mode, a ni ovogodišnja svečana ceremonija koja je održana sinoć, 4. novembra, u hotelu "Hajat", nije izneverila očekivanja!

I ove 2019. godine dodeljene nagrade najistaknutim ličnostima u oblasti mode, umetnosti, kulture i šou-biznisa.

Među skoro 280 istaknutih zvanica našli su se Ana Stanić, Lena Kovačević, Ivan Tasovac, Boško Jakovljević, Marija Tarlać, Dušan Petrović, Danijela Dimitrovska i drugi.

Događaj je otvorila vesela i nonšalantna domaćica večeri Ida Prester, koja je na sebi imala najnoviju haljinu iz kolaboracije Giambattista VallixH&M, želeći dobrodošlicu svim prisutnima i uvodeći ih u mistučnu atmosferu teme večeri "Crni cirkus".

Nagrada za životno delo na "Elle Fashion Awards 2019" otišla je u ruke slavne muzičarke Bisere Veletanlić.

"Elle veruje da ono što ona nesebično čuva i poklanja nama itekako zavređuje pažnju", navode iz magazina, a pogledajte šta je Bisera imala da kaže u vezi sa ovim:

Kristalnom dvoranom prolomio se gromoglasan aplauz kada je proglašena nagrada za ikonu stila koju se ponela gospođa Jelena Mladenović.  

Kao najistaknutiji dizajner tekuće godine na scenu je izašao Marko Ćerketa, a nagradu mu je uručila Katarina Vraneš ispred brenda Beluga.

Nagrada za muziku je otišla u ruke dirigenta Bojana Suđića:

Kako je moda nešto što se uvek reinterptetira i neke mlade nade uvek utabavaju svoj put, ove godine za up-and-coming dizajnera proglašena je Gala Borović.

ELLE Style Award za glumca godine poneo je Nebojša Dugalić, a dobitnica nagrade za Influensera godine je Jovana Sretenović.

Žena čije je ime sinoim za novinarstvo, Mira Adanja Polak, laureat je nagrade za novinarstvo.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Po prvi put uručena je nagrada ELLE Active, za društvenu angažovanost i ponela ju je Marija Ratković.

Pogledajte šta je o celokupnom događaju imala da kaže i modna urednica "Elle" magazina Ana Ostojić:

Dokaz da biznis u Srbiji ipak može da uspe i da traje preko 30 godina je svakako kompanija Mona, a nagradu za najistaknutiji domaći brend je gospođi Nadi Momirović uručila dr Jasmina Lalošević.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Nagrada za umetnost pripala je ocu perfomansa u Srbiji, Dragoljubu Raši Todosijeviću, a pogledajte kako je generalno izgledala atmosfera na žurki u "Hajatu":

Tagovi