Stil

Influenserka prebila dete od dve godine, pa snimila video da se pohvali

Izvor mondo.rs

"I dalje me boli ruka, koliko sam je mlatila" - prebila dete zbog ŠMINKE!

Izvor: YouTube/MichelleGraceH

Blogerka Mišel Grejs, koja na Internetu objavljuje tutorijale za šminkanje, izazvala je veoma burne reakcije videom u kojem je ispričala da je tukla dvogodišnju kćerku.

"Moja dvogodišnjakinja je upravo dobila batine. Dirala mi je šminku, iako zna da to ne sme da radi", kaže Mišel u snimku na kojem se čuje kako dete u pozadini plače.

Blogerka je objasnila da se devojčica igrala sa paletom šminke "JSC Alien" i da ju je uništila, i da je zbog toga "tukla toliko, da je sada boli ruka". Ta paleta šminke, inače, košta oko 50 dolara.

Ona je kasnije probala da se odbrani na Twitteru, ali je stvari samo učinila još gorim!

"Zna ona šta je uradila, ona je najpametnije dete koje sam ikad videla. Zna šta sme, šta ne sme. Da, ja udaram dete po glavi ili guzi kada me apsolutno ne sluša. I znam da se verovatno mnogi roditelji neće složiti sa mnom, ali zaista moram tako", rekla je ona.

Komentari na društvenim mrežama su se "usijali", a neki od njenih pratilaca prete i prijavljivanjem socijalnoj službi zbog fizičkog zlostavljanja deteta. Mišel (23) je ubrzo obrisala svoje Instagram, YouTube i Twitter naloge, a navodno je pokrenuta istraga o ovom slučaju.