Tradicionalno prijateljstvo

Herceg Novi usrećio 26 porodica: Besplatni aranžmani i za Srbe!

Autor Maja Gašić

Herceg Novi je odlučio da nastavi akciju darivanja i organizuje još jednu dodelu nagrada 15. juna.

Izvor: MONDO/Mladen Nikolić

Kampanja "Herceg Novi te zove" obradovala je 26 porodica iz regiona koje će besplatno letovati u Herceg Novom pet dana.

U prvom krugu nagradne igre podeljena su letovanja koja će iskoristiti više od 100 gostiju iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore, saopštila je opština Herceg Novi.

U saopštenju se navodi da će dobitnici nagrada boraviti u hotelima i apartmanima vrhunskog kvaliteta.

"Ponosan sam na činjenicu da postoji ogroman broj onih koji vole Herceg Novi, doživljavaju ga kao svoj drugi dom i jedva čekaju da se sretnemo na jadranskoj obali", istakao je predsednik ove opštine Stevan Katić i poručio da goste očekuju dobri domaćini i prijatelji.

U prvom krugu kampanja je stigla do više od milion i po ljudi, oko pola miliona ih je posetilo zvanični sajt, a više od 30.000 ljudi iz 80 država prijavilo se sa željom da letuje u Herceg Novom. Najveće interesovanje zabeleženo je u regionu, na koji je kampanja i bila usmerena, pa je 65 odsto prijavljenih iz Srbije, a 15 odsto iz BiH, navodi se u saopštenju.

Imajući sve to u vidu, Herceg Novi je odlučio da nastavi akciju darivanja i organizuje još jednu dodelu nagrada 15. juna, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smeštaja koji su se uključili.

Šansu da 15. juna osvoje besplatan smještaj u Novom imaće svi koji se prijave na sajt www.hercegnovitezove.com, kao i oni koji su se do sada prijavili, a nisu nagrađeni u prvom krugu.