BLIZU JE

Mađari nas ZOVU: Komšije, dođite, ovde ne morate u karantin! (VIDEO)

Mađarske turistička organizacija napravila kampanju za državljane onih zemalja kojima je odobreno da uđu u tu zemlju. Među njima je i Srbija.

Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Dok većina država EU i dalje razmatra do koje mere će i pod kojim uslovima primati državljane Srbije, Mađarska se odlučila za drugačiji pristup i otvoreno pozvala srpske turiste u goste.

Naime, od EU liste 14 "bezbednih država" van granica EU, Mađarska je odlučila da nesmetan ulaz dozvoli samo Srbima. Nova kampanja  Turističke organizacije Mađarske upućena je upravo stanovnicima susednih država, a među i građanima Srbije.

Nova kampanja MTO "WOW Hungary" već su krenule na facebook-u i kanalu YouTube, tako da su korisnici ovih mreža već mogli da vide snimke Budimpešte, Balatona, Pečuja, Segedina i drugih popularnih turističkih destinacija u Mađarskoj.

Ovom kampanjom MTO poziva putnike iz susednih država da posete Mađarsku, na dan, vikend ili duže.

Mađarska je među prvim zemljama koje su Srbiji otvorile granice. Od 25. maja, svih devet graničnih prelaza rade, a Srbi mogu da ulaze u Mađarsku bez karantina.

Zanimljivo je da je kampanja "WOW Hungary" u potpunosti personalizovana. U zavisnosti od mesta boravka i interesovanja putnika, pušta se drugačiji spot. Tako će ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina videti spot koji prikazuje uživanje u prirodi ili vodenim sportovima, dok će spot namenjen turistima koji žele opušteniji odmor, prikazivati banje i spa centre.

POGLEDAJTE SPOTOVE

Mađarska turizam
Izvor: YouTube/ WOW Hungary

JOŠ JEDAN

Mađarska turizam
Izvor: YouTube/WOW Hungary