Neverovatno!

OTIŠLA U BOLNICU ZBOG BOLOVA U LEĐIMA, A ONDA JE U WC-U USLEDIO ŠOK! "Napinjala sam se i napinjala..."

Autor Maja Gašić

Za ovakve priče uvek mislimo da su izmišljene, ali...

Neobičan slučaj dogodio se u južnom Velsu. Dion Siborn, 18-godišnja devojka nije više mogla da istrpi višemesečne bolove u leđima, pa se uputila kod lekara da vidi o čemu je reč.

Čvrsto je bila ubeđena da se povredila na radnom mestu, očekivala je da će doktor samo konstatovati nagnječenje i povrede kičme. Ni slutila nije šta će se desiti... 

Između pretraga otišla je u WC, a onda se desila prava drama. Dion je počela da se porađa, a da nije ni znala da je trudna!

“Leđa su me bolela tri dana i mislila sam da sam se povredila na poslu pa sam otišla u bolnicu kako bih saznala o čemu se radi. Zbog pandemije sam išla sama. Primio me je lekar, izmerili su mi pritisak i temperaturu, pa sam čekala da me ponovo prime”, ispričala je novopečena majka za "Mirror".

Oko tri sata ujutro otišla je u toalet u bolnici.

"Napinjala sam se i napinjala i u sledećem trenutku rođena je Lili Mej. Dozivala sam medicinsku sestru u pomoć jer je beba bila u maramici. Izvukli su je i odneli da je okupaju. Bilo je zastrašujuće, nikad u životu se nisam toliko bojala”, otkrila je šokirana devojka.

Ništa manje nije bio šokiran ni novopečeni tata. Ipaqk, reagovao je kako treba i odmah se stvorio u bolnici.

Zanimljivo, Dion nije imal nikakve simptome trudnoće, imala je redovan ciklus, čak kaže i da je smršala.

"Nisam imala nikakvu čudnu želju za hranom, noge mi nisu otekle, u svu odeću sam mogla da uđem. Nisam se ugojila, zapravo svi su mi govorili da sam smršala”, rekla je.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.