Auuu, kakav šok!

NEMOGUĆE, TO NIJE ISTA ŽENA! NEĆETE VEROVATI KAKO JE IZGLEDALA SA 92 KG VIŠKA: Bivši je krio od svih, a sada je bomba!

Autor Maja Gašić

Neverovatna tranformacija, da ne poverujete da je reč o istoj osobi!

Izvor: Instagram/Screenshot

Samanta Rauli iz Kalifornije se celog života stidela svog tela. Samopouzdanje nije postojalo u njenom rečniku, što je podgrevao bivši dečko koji je zbog debljine skrivao od svojih prijatelja i rodbine. Trunčica neke pozitivne slike koju je imala o sebi, bila je potpuno uništena kada ju je ostavio putem društvenih mreža. Jednostavno je objavio fotografiju sa novom devojkom.

Umesto da pozpuno potone, odlučila je da se bosi za svoju sreću. Tešku životnu situaciju pretvorila je u motivaciju.

"Godinu i po dana smo bili zajedno, ali to niko nije znao jer me uvek skrivao. Osećala sam se jako loše u toj vezi, stalno sam ja pokušavala da usrećim njega, a sebe sam zapostavljala. Kada me prevario i objavio to na društvenim mrežama, shvatila sam da moram da se posvetim sebi", rekla je.

Odlučila mu se osvetiti na najbolji mogući način - tako što će smršati! Nije žalila para da ostvari svoj naum, pa se podvrgla liposukciji stomaka, za koju kaže da je odlično uložen novac jer je sada napokon srećna.

Promenila je ishranu, sve što goji i što je nezdravo je izbacila. Počela je i da trenira i rezultati nisu izostali - oslabila je 92 kg!

"Sada shvatam koliko sam pre bila nesrećna i nezadovoljna svojim životom. Napokon sam srećna i pozitivna", kaže Samanta koja sada ima 72 kg. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.