Svaka čast!

OD DEBELJUCE DO SE*S BOMBE: Imala je 30 kilograma viška, a onda uzela stvari u svoje ruke... (FOTO)

Autor Nataša Petrović

Teško je poverovati da je ova poznata lepotica nekada imala čak 30 kilograma viška...

Izvor: Instagram/jennifernicolelee

Dženifer Nikol Li, model i fitnes trener, izgleda neverovatno u 45. godini života. Na osnovu njenog izgleda, teško je poverovati da je posle drugog porođaja imala čak 90 kilograma, odnosno 30 kilograma više nego inače!

Ona je tada odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i da promeni svoj izgled, pre svega zbog toga što se loše osećala i nije imala dovoljno energije.

"Morala sam da odustanem do želje da skinem kilograme preko noći i raskrstim sa svim izgovorima kao što su 'nemam dovoljno vremena' ili 'skupo je hraniti se zdravo", rekla je ranije Dženifer, dodajući da joj je najteže bilo da bude strpljiva jer je rezultate želela da vidi odmah.

Tada je odlučila da nauči sve o ishrani i treninzima sportista i fitnes modela, a kaže da joj je pomoglo i to što se napokon posvetila sebi i lepo se ophodila prema sebi, što savetuje svima.

"Naučila sam da telo ne laže! Neko može reći da vežba i zdravo se hrani, ali mi znamo da postupci govore više od reči! Stoga sam ovde da vam dam ne samo srećnu prazničnu poruku o zdravlju i sreći, već ljubazan podsetnik da se ophodite sa ljubavlju i samopoštovanjem prema sebi, da sebi darujete najbolje poklone - poklon koji neprestano daje kondicija, vežbanje, detoksikacije, velnes i zdrava ishrana! Budite sebi najbolji prijatelj! Verujte u sebe! Nikada ne spuštajte svoje standarde! Sada dok završavamo 2020. godinu i uživamo u sezoni praznika sa prijateljima i porodicom, ne zaboravite da se pripremite za uspeh!", poručila je Dženifer.

Inače, nakon što je skinula 30 kilograma viška, ona se našla na čak 40 naslovnica, a bila je i Mis bikinija u SAD.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.