Nije ni slutila šta je čeka

DOŽIVELA PAKAO NA LETOVANJU U GRČKOJ: Aleksandru je pozvao skriveni broj i onda je počeo horor!

Autor Nataša Petrović

Aleksandra Rajan otkrila užasno iskustvo koje je doživela u Grčkoj.

Izvor: Instagram/Screenshot/itsalirose

Preduzetnica i novinarka iz Irske Aleksandra Rajan na letovanju u Grčkoj doživela je veoma neprijatno iskustvo – jedan muškarac čitavih pet godina joj je zagorčavao život!

Na letovanju na Zakintosu, Aleksandra je, kao slobodna devojka, upoznala muškarca koji joj se dopao i imala je kratku aferu sa njim. Međutim, on je bez njenog znanja snimio njihov seksualni odnos.

"Kad sam taj vikend došla kod njega kući, nisam ni slutila da ću se uplesti u nešto što će ostaviti uticaj na ceo moj život", rekla je ona.

"Bila sam na letovanju u Grčkoj kada je neko počeo da me zove sa skrivenog broja. Nakon petog poziva sam se javila, a s druge je strane bila žena koja je s njim sada u vezi. 'Baš gledam snimak vašeg seksa i ne izgledate dobro', rekla mi je i dodala da će uskoro svi moći da vide taj snimak".

Aleksandra se, međutim, tada samo nasmejala, misleći da ta devojka izmišlja. Alim, shvatila je da je "vrag odneo šalu" kada joj je detaljno opisala neke od scena i poza koje su praktikovali te noći.

"Ne mogu da opišem kako sam se osećala. Kao da je stalo vreme, mislila sam da ću dobiti srčani udar. Pozvala sam ga, on mi je sve priznao. Bila sam besna i pitala sam ga kako je mogao to da mi uradi".

Aleksandra kaže da je ovo užasno iskustvo na nju toliko uticalo da je svakodnevno plakala, a zbog sramote koju je osećala je počela mnogo da pije. Dodatni stid i poniženje osetila je kada joj se preko društvenih mreža javio nepoznati muškarac i počeo da je ucenjuje, tražeći novac da ne bi objavio snimak.

"Rekao je da ima video, da želi novac i pretio mi je da će se pojaviti na poslu", kaže ova devojka, dodajući da ga je odmah prijavila policiji i srećom, ubrzo je uhapšen.

"Pet godina mi je život bio pakao, nije prošao dan da nisam razmišljala o tome", rekla je Aleksandra, dodajući da nije ni slutila da će joj jedna afera toliko zagorčati život.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.