Stil

NA PRODAJU UKLETO OGLEDALO U KOJEM SE PRIKAZUJU GOLE DEVOJKE: Hit oglas zapalio mreže

Autor Maja Gašić

Devojka naterala mladića da se reši "duhova proplosti"

Izvor: Facebook/Screenshot

Niko ne voli da sluša priče o bivšim ljubavima, a još manje da vidi njihove odevne predmete i lične stvari u partnerovom stanu.

Čak i kada im ne prija da vide majicu koju je nečiji dečko ili devojka nosila, retko ko će izgubiti razum i pozivati "egzorciste" da isteraju lošu energiju bivših ljubavi. Na korak od toga je bila jedna devojka čije sumanute zahteve je opisao njen dečko i objavio na mrežama.

Pol Long je objavio komični oglas za prodaju ogledala, rekavši da je jedini razlog što ga prodaje jer ga njegova "luda" devojka smatra ukletim. A zašto je ukleto? Zato što joj se u njemu prikazuju Polove bivše devojke i to gole!

Izvor: Facebook/Screenshot

"Kupio sam ga pre nekoliko godina kada smo na neko vreme raskinuli i viđali se sa drugim ljudima. Kad smo se ponovo pomirili, nazivala ga je 'ogledalom od otpadaka', što je bio dvosmisleno, budući da su sve druge devojke s kojima sam se viđao u toj pauzi bile otpaci", objasnio je.

Njeno ludilo je uznapredovalo kada mu je jedne večeri rekla da je u ogledalu videla njegovu bivšu devojku golu i zahtevala je da ga proda. 

"Bolje ne pitajte, jer mislim da je luda",  napisao je i dodao da je ogledalo koštalo 20 funti i da je može da ga kupi neko ko živi u njegovoj blizini.

Njegov oglas je izazvao urnebesne reakcije na mrežama, a popriličan broj muškaraca se izjasnio da bi rado uzeo ogledalo u kojem se prikazuju gole devojke.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi