Stil

STRPI SE, NIJE MU VALJDA VEĆI OD OVOGA: Crnogorke stale na put zlostavljanju! Objavile ŠOKANTNE RAZGOVORE SA GINEKOLOGOM

Autor Maja Gašić

Ponašanje stručnjaka za svaku osudu

Izvor: YouTube/Screenshot/sexplanations/instagram/screenshot/valaljeposava

Kakve sve neprijatnosti mogu da se dese ženama kod ginekologa, otkrivaju korisnice društvenih mreža na Instagram profilu pod imenom "Vala, Ljeposava".

Ova stranica koju su otvorile žene iz "komšijske" Crne Gore prikazuje sa kakvim se sve šovinističkim i seksističkim komentarima susreću pripadnice nežnijeg pola u lekarskim ordinacijama.

Pored onog univerzalonog starinskog leka "sve će se to srediti kada rodiš", neumesnih komentara zbog "pozamašnog" broja seksualnih partnera, žene su doživljavale i velike neprijatnosti od strane lekara a koje se graniče sa seksualnim uznemiravanjem. 

"Ja samo gledam na poslu, jedem kod kuće", rekao je ginekolog jednoj pacijentkinji nakon što je pljesnuo po butini.

"'Ajde, strpi se, nije mu valjda veći od ovoga", rekao je ginekolog ženi pre nego što će joj u vaginu staviti instrument za pregled unutrašnjosti materice. "Zna se kakve su te što koriste tampone i kontracepciju", rečeno je jednoj pacijentkinji.

Jedna žena je otkrila i da je ginekolog ispitivao koliko je aktivna u seksu, da bi potom zaključio da laže, jer to rade sve žene.

Da se zna, ne radi se samo o muškim doktorima, jednako grube i netaktične umeju da budu i žene, o čemu svedoči iskustvo jedne 16-godišnjakinje koja je otišla na pregled nakon silovanja... Njena priča je zaista uznemirujuća.

Izvor: Instagram/screenshot/valaljeposava

Pogledajte koji su to najjezivija iskustva korisnica ove društvene mreže...

Da li ste i vi imali ovako neprijatna iskustva kod lekara? Pišite nam u komentarima!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.